Fibergi LowCarb

Du vill visa din häst från sin bästa sida - även då den har en lägre eller måttlig aktivitetsnivå. Då är LowCarb svaret. LowCarb fäller ut ett brett spektra för den häst som vill vara elegant och samtidigt må bra.

Produkten håller din häst slank och fin, bland annat på grund av fodrets struktur. Strukturen ger din häst längre tuggtid och främjar därmed matsmältningen. Har du en häst som är känslig mot socker och stärkelse, då är LowCarb produkten för dig.

• Färdigfoder
• Smaklig stråblandning som förlänger ättiden
• Låg nivå stärkelse
• Inget tillsatt socker
• Hjälper hästen att gå ner eller hålla sin vikt

Läs mer i Hästens Skafferi »

 

Råvaruinnehåll i fallande ordning:

Lusernhack
Vetekli
Värmebehandlad majs
Sojaolja
Linfrökaka
Yea-sacc
Salt
Magnesium
Vitaminer/Mineraler

 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se